6999Ft

Honda Civic short shifter
[EP-PDG02HD]

Autó típus: Honda Civic
Évjárat: 1994-2001
4 féle színben rendelhető:
 - Piros
 - Ezüst
 - Fekete
 - Kék

A váltó út rövidítő nikkel bevonatú acélból készült.
A váltóút kb. 40%-kal csökken
Gyorsabb, sportosabb váltást tesz lehetővé.

A váltó út rövidítő feladata:
A short shifter működése nagyon egyszerű: a gyárihoz képest nagyobb áttételű a váltórúd "alja", vagyis az a darabja a rúdnak, ami a kasztni "alatt" található. A rúd egy ponton támaszkodik fel a váltó felett. Ez általában egy gömb alakú, diónyi fém gombóc a rúd alsó harmadánál. E körül a gömb körül lehet a kart mozgatni. Ha egymás mellé teszel egy short shiftert, és egy eredeti váltórudat, akkor a short shifter gömb alatti vége hosszabb lesz egy picivel, mint a gyári rúdé. Ez a néhány centis változtatás (általában 1-2cm) elegendő ahhoz, hogy a váltót 30-60%-kal rövidebb úton tudd kapcsolni. 


Cégünk a 2000-es évek közepe óta foglalkozik utcai és verseny, illetve tuning alkatrészek forgalmazásával. Kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk a világ bármelyik pontjáról.
Termékeink zöme Verseny célú felhasználásra készült, így közúti forgalomban nem használható. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy nem találja a keresett alkatrészt, kérem írjon vagy hívjon az elérhetőségeink valamelyikén keresztül!
Vélemények

Az Ön kosara üres
Rajongók
Import_Tuning