7700Ft

Honda Fagyálló (All Season Coolant) 5L - gyári
[08CLA-G02-6L0]

- 36 C-ra bekevert gyári fagyálló, 5 literes kiszerelésben, amely teljeskörű védelmet nyújt az Ön Honda gépjárművének!

A fagyálló színe: kék.

Cikkszám: 08CLA-G02-6L0

Honda gyári fagyálló - a hűtőrendszer és a motor hosszabb védelmére kifejlesztve!

Ez a gyári termék az összes évszakban teljes körű védelmet nyújt az Ön Honda gépjárművének, véd a korrózió ellen - akár -36 C-ig! A fagyálló úgy lett kifejlesztve, hogy a modern járművekben megtalálható fémalkatrészeket nem károsítja!

A flakonban található folyadékot nem kell vízzel hígítani, használatra kész. Fagyálló csere előtt illetve pótláskor el kell olvasni az autó kézikönyvét, be kell tartani az ott leírtakat.

Javaslat: leengedés után át kell mosni a rendszert, és csak ezután töltse fel az új Honda fagyállóval! Így még biztosabb lesz a hosszú idejű védelem!


Amennyiben nem találja meg az Ön által keresett terméket, vagy tanácstalan, akkor kérem telefonáljon bizalommal! Hívjon bennünket és segítünk a választásban!


Cégünk a 2000-es évek közepe óta foglalkozik utcai és verseny, illetve tuning alkatrészek forgalmazásával. Kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk a világ bármelyik pontjáról.
Termékeink zöme Verseny célú felhasználásra készült, így közúti forgalomban nem használható. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy nem találja a keresett alkatrészt, kérem írjon vagy hívjon az elérhetőségeink valamelyikén keresztül!
Vélemények

Az Ön kosara üres
Rajongók
Import_Tuning