138800Ft

Opel Astra H 1.6 16V / 1.6T / 1.8 16V / 2.0T / 2.2 16V / 1.3CDTi
[60OP06_1]

Opel Astra H 1.6 16V/1.6T/1.8 16V/2.0T/2.2 16V/1.3CDTi/1.7CDTi/1.9CDTi kivéve GTC/IDS állítható magasságú futómű

Stabilabb útfekvés, jobb menettulajdonságok közúton és versenypályán is!

Kiváló Holland minőségű rúgók!

TÜV engedéllyel

Cikkszám: 60OP06

Évjárat: 05-

Ültetés mértéke elől: 30 - 70

Ültetés mértéke hátul: 45 - 70

Típuskód: A-H

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem telefonáljon. Rendelés leadás előtti készletegyeztetés szintén ajánlott !Megjegyzések: A = Ha az ültetés mértéke nagyobb mint 40 mm, a speciális stabilizátort szükséges használni! / B = Mindenképp használni szükséges a speciális stabilizátort!!! / C = Előkészületben! További információk: WWW.V-MAXX.INFO / D = Hátsó torziós tengely: Mindenképp szügséges minimum 2,5 cm-el lejjebb állitani!!! / 1 = Keménységben állítható verzió is rendelhető / 2 = TÜV minősített / 3 = TÜV vizsgálat alatt / 4 = Csak az első gátlók állíthatóak keménységbenA jelöltnél mélyebb ültetés alkalmazása, vagy az előirt speciális stabilizátor nem alkalmazásából eredő károkért, a gyártó semmilyen felelősséget nem vállal!
Ilyenkor a garancia megszünik, használat kizárólag saját felelősségre!!
Néhány esetben nyomtvászélesítő pogácsa használata szükséges és javasolt!
A termék beszerelése után szükséges a futómű utánállítása!!
Néhány termék esetén nagyobb ültetés érhető el mint a TÜV szabályozás szerint!

Cégünk a 2000-es évek közepe óta foglalkozik utcai és verseny, illetve tuning alkatrészek forgalmazásával. Kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk a világ bármelyik pontjáról.
Termékeink zöme Verseny célú felhasználásra készült, így közúti forgalomban nem használható. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy nem találja a keresett alkatrészt, kérem írjon vagy hívjon az elérhetőségeink valamelyikén keresztül!
Vélemények
Az Ön kosara üres
Rajongók
FP_Tuning