101000Ft

Opel Corsa A 1.0 / 1.2 / 1.3 / 1.4 / 1.6GSi / 1.5D / 1.5TD állí
[60OP01_1]

Opel Corsa A 1.0/1.2/1.3/1.4/1.6GSi/1.5D/1.5TD állítható magasságú futómű

Stabilabb útfekvés, jobb menettulajdonságok közúton és versenypályán is!

Kiváló Holland minőségű rúgók!

TÜV engedéllyel

Cikkszám: 60OP01

Évjárat: 10.82-3.93

Ültetés mértéke elől: 20 - 60

Ültetés mértéke hátul: 30 - 60

Típuskód: A/A-CC

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem telefonáljon. Rendelés leadás előtti készletegyeztetés szintén ajánlott !Megjegyzések: A = Ha az ültetés mértéke nagyobb mint 40 mm, a speciális stabilizátort szükséges használni! / B = Mindenképp használni szükséges a speciális stabilizátort!!! / C = Előkészületben! További információk: WWW.V-MAXX.INFO / D = Hátsó torziós tengely: Mindenképp szügséges minimum 2,5 cm-el lejjebb állitani!!! / 1 = Keménységben állítható verzió is rendelhető / 2 = TÜV minősített / 3 = TÜV vizsgálat alatt / 4 = Csak az első gátlók állíthatóak keménységbenA jelöltnél mélyebb ültetés alkalmazása, vagy az előirt speciális stabilizátor nem alkalmazásából eredő károkért, a gyártó semmilyen felelősséget nem vállal!
Ilyenkor a garancia megszünik, használat kizárólag saját felelősségre!!
Néhány esetben nyomtvászélesítő pogácsa használata szükséges és javasolt!
A termék beszerelése után szükséges a futómű utánállítása!!
Néhány termék esetén nagyobb ültetés érhető el mint a TÜV szabályozás szerint!

Cégünk a 2000-es évek közepe óta foglalkozik utcai és verseny, illetve tuning alkatrészek forgalmazásával. Kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk a világ bármelyik pontjáról.
Termékeink zöme Verseny célú felhasználásra készült, így közúti forgalomban nem használható. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy nem találja a keresett alkatrészt, kérem írjon vagy hívjon az elérhetőségeink valamelyikén keresztül!
Vélemények
Az Ön kosara üres
Rajongók
FP_Tuning