9900Ft

Univerzális Flexibilis Lökhárító Toldat
[sportline_lip]

MEGÉRKEZETT! Az ÚJ őrület csak NÁLUNK azonnal raktárról!
 
Univerzális lökhárító és küszöb toldat, hajlékony, bármilyen járműre! Sportline Flexible Bumper Lip, az EZ-Lip alternatíva!

A termék a következő kivitelekben elérhető:
-Fekete ( sima mint a képen)
-Karbonos Fekete-Szürke
-Karbonos Piros 
-Karbonos Kék
 
230 cm hosszú kiszerelésben, kb 5 cm magas
 
Flexibilis toldat, bármilyen lökhárítóra, nem sérül padkázás esetén ! Könnyen szabható, felszerelhető vagy akár el is távolítható!
 
Könnyű felszerelhetőség, a mellékelt tisztítószer is jár hozzá !
 
Rögzítése:
Egyszerű és gyors, csak meg kell tisztítani a lökhárítót a mellékelt tisztítószerrel, majd a lökhárítóhoz méretezni a toldatot. Az erősebb íveknél bemetszés alkalmazása szükséges lehet a felső tapadó peremnél a pontosabb illeszkedés végett! Majd az öntapadós felület védőfóliáját el kell távolítani, és fel kell helyezni a toldatot. 30-40 cmenként önmetsző csavarral való fixálás ajánlott. (Nem tartozék)

Cégünk a 2000-es évek közepe óta foglalkozik utcai és verseny, illetve tuning alkatrészek forgalmazásával. Kínálatunkban nem szereplő termékek beszerzését is vállaljuk a világ bármelyik pontjáról.
Termékeink zöme Verseny célú felhasználásra készült, így közúti forgalomban nem használható. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy nem találja a keresett alkatrészt, kérem írjon vagy hívjon az elérhetőségeink valamelyikén keresztül!
Vélemények

Az Ön kosara üres
Rajongók
Ramiz